Kiitokset kaikille IT 2013 -päiville osallistuneille

Korkeakoulujen valtakunnallisille IT2013-päiville Tampereelle Hotelli Rosendahliin saapui 516 osallistujaa. Suuret kiitokset kaikille seminaarin puheenjohtajille ja esiintyjille! Ilman teitä tämä tilaisuus ei olisi ollut mahdollinen. Halunne jakaa kokemuksianne ja osaamistanne on ensimmäisestä IT-päivästä lähtien ollut kantava voimavara: ei yksin vaan yhdessä ja tietoa jakaen.

Tällä kertaa mukana oli mukavan suuri joukko kumppaniemme asiantuntijoita. He olivat paikalla sekä näytteilleasettajina että osallistuivat ohjelmistopolkujen esityksiin.

Runsaat ja monipuoliset esitykset ovat katsottavissa linkistä Materiaalit.

Tapaamme vuonna 2014 Helsingissä Marina Congress Centerissä.


Korkeakoulujen valtakunnallisten IT-päivien tarkoitus on edistää korkeakoulujen tietoteknisiä ja tietohallinnollisia valmiuksia sekä tuoda esiin tulevaisuuden haasteita ja niiden ratkaisuja. Samalla IT-päivät tukevat korkeakoulujen keskinäistä sekä korkeakoulujen ja yritysten välistä tiedonvaihtoa ja yhteistyön kehittämistä.
IT2013 -päivillä esittelemme myös, miten yhteisiä IT-palveluja on kehitetty ja otettu käyttöön maassamme. Isona teemana on tietoturva.

Näiltä sivuilta löydätte IT2013-päivien ohjelman ja muuta hyödyllistä tietoa päivistä! Toivomme että ohjelma palvelee monipuolisesti sekä IT-asiantuntijoita että korkeakoulujen henkilöstöä ja johtoa.

Vuoden 2013 IT-päivien järjestämisestä vastaavat Tampereen ammattikorkekoulu ja Poliisiammattikorkeakoulu.

Toivotamme kaikki osallistujat lämpimästi tervetulleeksi korkeakoulujen valtakunnallisille IT-päiville Tampereelle 5-6.11.2013.

Antoisia IT-päiviä toivottaen,

  

Markku Lahtinen
Rehtori
Tampereen ammattikorkeakoulu

Kimmo Himberg
Rehtori
Poliisiammattikorkeakoulu

 

IT 2013-päivien pääyhteistyökumppanit