Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

IT-päiville ilmoittaudutaan sähköistä lomaketta käyttäen.

Ilmoittaudu ajoissa! Mielellään heti välttääksesi mahdolliset ruuhkahuiput.

Ilmoittautumisesi on voimassa, kun maksusi on saapunut tilillemme. Maksamatta jättäminen ei kuitenkaan ole peruutus, joten mikäli et ennakko-oletuksista huolimatta pääsekään mukaan, muista ilmoittaa esteestä. Maksun voit maksaa joko tilisiirrolla pankkiin, luottokortilla tai erillisellä laskulla, jonka lähetämme vain pyynnöstä. Lähetämme jokaiselle kirjallisen vahvistuksen ja kuitin maksusta sähköpostitse maksun kirjattuamme. Huomaathan, että majoitus ei kuulu kokouspakettiin, vaan se tulee varata erikseen suoraan Scandic Hotel Rosendahlista. Katso erillinen varausohje kohdassa kokouspaikka ja majoitus.

Osallistumismaksut (sis. alv. 24%)

Edullisin hinta, kun ilmoittautuminen on tehty ja maksettu viimeistään 15.8.2013

Osallistuminen molempina päivinä                                                                  330 €
Osallistuminen yhtenä päivänä (päivä mainittava ilmoittauduttaessa)             200 €Normaali hinta, kun ilmoittautuminen on tehty ja maksettu viimeistään 15.10.

Osallistuminen molempina päivinä                                                                  380 €
Osallistuminen yhtenä päivänä (päivä mainittava ilmoittauduttaessa)             230 €Hinta, kun ilmoittautuminen on tehty ja maksettu 1.10. tai sen jälkeen
(Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 28.10.)

Osallistuminen molempina päivinä                                                                  430€
Osallistuminen yhtenä päivänä (päivä mainittava ilmoittauduttaessa)             260 €Iltajuhla (esim. seuralaisille tai näytteilleasettajille, joille se ei muuten kuulu)   80 €

Mitä osallistumismaksuun sisältyy?
Osallistumismaksuun sisältyy koko luento-ohjelma, kokousmateriaali, lounaat ja kahvit, iltajuhla, jatkot yökerhossa sekä sisäänpääsy alan tuotteita ja palveluita esittelevään näyttelyyn. Osallistumismaksu veloitetaan alvillisena sisältäen arvonlisäveroa 24%.

Tiistain illallinen tarjoillaan Hotelli Rosendahlin ravintolassa näyttelyn yhteydessä klo 19.00 alkaen. Jatkot yökerho Joselinsissa klo 02.00:een. Iltajuhla kuuluu osallistumismaksuun, myös molempien yksittäisten päivien päivämaksuun. Muista mainita ilmoittautuessasi osallistutko iltatilaisuuteen, jotta emme tilaa turhaa tarjottavia, jos et aio osallistua. Näytteilleasettajilla on mahdollisuus tilata lisäpaikkoja iltajuhlaan. Iltajuhlan alv. 24%.

Maksutavat

1. Tiedot tilisiirtomaksua varten
Ilmoita maksun yhteydessä selvästi ketä tai keitä maksu koskee.

Tilin nimi:        IT-päivät 2013
Tilin haltija:     IT-päivät 2013  / Pirkanmaan Ammattikorkeakoulu Oy
Pankki:            Nordea
Tilinumero:      114635-841082
IBAN:              FI81 1146 3500 8410 82
BIC:                NDEAFIHH
Viitteeksi         osallistujan nimi (kaikkien nimet, jos maksat samalla kertaa useampia)

Pirkanmaan Ammattikorkeakoulu Oy:n y-tunnus: 1015428-1.

2. Luottokorttimaksu
Hyväksymme VISA, MasterCard tai Eurocard -kortit. Kun ilmoittautumislomakkeella valitset maksutavaksi luottokortin, ohjaa järjestelmä sinut suoraan Luottokunnan maksujärjestelmään. Ota  korttisi valmiiksi esille.

3. Laskutus
Merkitse ilmoittautumislomakkeelle, mikäli tarvitset laskun. Laskutuslisä on 10 euroa. Lisätietoja kohtaan voit kirjoittaa lisätietoja (mm. laskutusviite, yhteyshenkilö, laskutusosoite & sähköpostiosoite, jos eri kuin sinun osoitteesi). Laskun saat joko sähköpostitse pdf-liitteenä tai postitse.


Peruutusehdot
Kaikista peruutuksista tulee ilmoittaa kirjallisesti tai sähköpostitse Tampereen Kokouspalveluun. 16.8.2013 mennessä tehdyistä peruutuksista palautetaan osallistumismaksu vähennettynä 50 euron peruutusmaksulla. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista ei makseta palautusta. Majoituksen osalta hotelli ilmoittaa peruutusehdon varausta tehdessäsi.

Tiedustelut
Tampereen Kokouspalvelu vastaa kaikkiin tiedusteluihin koskien ilmoittautumisia, maksuja sekä peruutuksia.

Tampereen Kokouspalvelu
Leena Sulonen tai Piia Viljanen
puh. (03) 366 4400
office@tampereconference.fi
www.tampereconference.fi